Căutăm o persoană pentru magazinul Meșteshukar ButiQ

Posted on 02 November 2016

 

 


Unul dintre lucrurile cu care ne mândrim în mod deosebit este cu siguranță magazinul nostru din Edgar Quinet 7.

Aici e un loc de întalnire pentru obiecte realizate de meșteșugari din întreaga țară alături de designeri din toata Europa, un spațiu de dialog cultural deschis, un loc de experimentare în care fiecare este invitat să își aducă propria contribuție și influență asupra a ceea ce înseamnă meșteșugul Rom dar și designul contemporan. Practic este orice numai un banal magazin nu.

Ei bine, nimic nu ar fi posibil fără oamenii ce își dedică timpul și pasiunea pentru a da viață locului în fiecare zi. Iar acum, pentru că sunt din ce în ce mai mulți cei care ne calcă pragul avem nevoie de încă o persoană alături de noi. La început part-time, și mai apoi, vom vedea. 

Așadar, nu căutăm un simplu vânzător ci mai de grabă un negustor, o persoană pasionată de design sau de modă, sau pur și simplu un om în căutarea unui loc nou în care să dea viață pasiunilor sale, chiar și doar câteva zile pe lună. Pe cineva căruia sau căreia să avem încredere să ii dăm pe mână locul nostru cel mai drag.Pentru detalii sau întrebări asteptăm un mesaj privat pe Facebook sau email la team@mbq.ro. Suntem nerăbdători să vă cunoaștem. 

  

Semnat,

Echipa MBQ. 

 

 

 

 

More Posts

0 comments

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing

Search our store