Mărțișoare meșteshukare pentru cei dragi, livrate acasă

Posted on 25 February 2016

În fiecare an de 1 martie scenariul e același. Mai ceva ca autoritățile surprinse recent de venirea zăpezii, primăvara te ia întotdeauna pe nepregătite. Trebuie să găsești mărțișoare personalizate pentru prezențele feminine din viața ta și timpul nu ți-e cel mai bun aliat. De cele mai multe ori ajungi la o soluție de compromis sau la tarabele din câte o piață sau din vreo stație de autobuz.


Rețeaua de cooperative Mesteshukar Butiq își dorește să confere o semnificație deosebită zilei de 1 martie și să facă dintr-un mic gest un motiv de a apropia oamenii și a le aduce bucurie. De aceea, meșteșugarii noștri s-au pus pe treabă și au creat o întreagă colecție de mărțișoare cu personalitate și cu elemente desprinse din folclor. Lucrate din materiale naturale precum lemnul, pielea, pâsla sau argintul, mărțișoarele MBQ vin cu o legătură directă cu pământul, cu rădăcini și tradiții vechi.


Vestea cea mai bună e că nu trebuie să cauți mărțișoarele noastre. După ce te hotărăști care dintre ele îți plac, comanzi de minim 40 lei și Meșteshukar ButiQ ți le livrează gratuit direct acasă sau la birou, exact cu o zi înainte de 1 Martie. Pe lângă bucuria neprețuită a persoanelor dragi, achiziția ta va încuraja continuitatea unor meșteșuguri tradiționale rome, aflate în pragul dispariției.

Pregătește din timp mărțișoarele pentru 1 martie și fă o bucurie tradițională persoanelor dragi ție!    

 

 

More Posts

0 comments

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing

Search our store