Iubește Meșteshukărește! Weekend ShukarSugar

Posted on 11 February 2016

Pe 13 și pe 14 februarie, în cel mai #ShukarSugar weekend, Meșteshukar ButiQ îi așteaptă pe îndrăgostiții de lucruri frumoase să descopere obiecte realizate cu multă migală și dragoste pentru tradiție de meșteșugarii romi. În magazinul dinstr. Edgar Quinet nr. 7 – București, sunt așteptați toți cei ce doresc să ofere cadouri creative celor iubiți, dar și să descopere povestea din spatele fiecărui obiect ce însumează tradiția romă și design vienez.

În ton cu evenimentul, pe 13 februarie, de la ora 17:00, în magazinul Meșteshukar ButiQ din str. Edgar Quinet, nr. 7, va avea loc proiecția filmului „Gadjo Dilo”, o producție franceză, în regia lui Tony Gatlif, cu Rona Hartner în rolul principal feminin.

În acest week-end, toți cei care își comandă cadourile pentru cei dragi de pe www.mbq.ro, le vor putea ridica din magazin gata împachetate și împreună cu o floare, cadou din partea meșteșugarilor de la Meșteshukar ButiQ, ce le mulțumesc astfel tuturor celor care le apreciază munca și îi ajută să ducă tradițiile romani mai departe.

Citește mai mult: aici

More Posts

0 comments

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing

Search our store