Marketing Manager pentru afacerea sociala Mesteshukar ButiQ

Posted on 26 April 2016

Un spatiu virtual, un concept, ceva ce uneori e greu de explicat. Un loc in care mestesugul traditional rom se intalneste cu designul contemporan si din care ies obiecte magice, cu suflet si poveste. Asta e pentru mine Mesteshukar ButiQ. De ani de zile tot povestesc in stanga si in dreapta, cu aceeasi sclipire din prima zi.

 

Ce nu cred ca intelege nimeni insa este cat de mare e de fapt Mesteshukar ButiQ. Cati mestesugari sunt in spatele produselor, cati designeri isi incordeaza muschii creativi, ce eforturi de coordonare se fac in zona de productie, cati finantisti isi storc creierii sa gaseasca cele mai bune solutii financiare, cati ambasadori vorbesc frumos despre noi, cate povesti au fost spuse in conferinte sau evenimente si cati clienti au fost primiti in magazinele noastre.

 

Ei bine, aproape ca nici noi nu le stim pe toate. Ce stim insa, e ca avem nevoie de cineva care sa va faca pe voi sa intelegeti mai bine ce e Mesteshukar ButiQ. Sau macar sa va faca sa veniti si sa intrebati, sa cercetati. 

 

Si acum, ca am incheiat cea mai lunga prefata din lume pentru un aunt de angajare, lasati-ma sa va spun si de ce am facut asta. 

Ei bine, pentru ca nu e vorba de un simplu job. E o misiune. E sansa ta de a te descoperi intr-un mediu in care cu greu te mai poti regasi. O sa ignori reguli, o sa impingi limite si o sa faci chestii extraordinare care nu credeai ca pot fi facute. Pana la urma nici mestesugarii nostri nu credeau vreodata ca vor expune la Vienna sau Stockholm. Nici macar noi nu eram siguri, dar asta nu ne-a oprit. 

 

Daca ai experienta in comunicare si comercial, esti cu un pas inaintea tuturor. Daca nu, nici nu conteaza, dar e important de stiut ca misiunea ta va fi sa aduci mai multi oameni in magazinele noastre, sa faci evenimente si mai cool si sa duci maiestria mestesugarilor in cele mai indepartate colturi ale Europei. 

Si in caz ca te intrebi care-i scopul. E simplu, fiecare client nou e un om care a reusit sa descopere o bucatica din cultura roma. Iar fiecare leu incasat inseamna bani care ajung direct in familiile mestesugarilor si contribuie la spargerea unui batran cerc vicios. Asadar, cu cat mai bune sunt rezultatele noastre comerciale, cu atat mai sincronizati suntem cu misiunea noastra. Si asta va fi si misiunea ta principala.

 

Nu va fi un schimb cinstit, pentru ca odata ce vei intra in echipa Mesteshukar ButiQ vei da mai mult decat credeai ca poti. Fara ca macar sa ti-o ceara cineva. Iar asta e un lucru al naibii de bun. Suntem cativa care iti putem spune din experienta.

 

Printre responsabilitatile la care vei excela se numara:

- cresterea vanzarilor si deschiderea de noi canale comerciale

- atragere de clienti noi in magazinul Mesteshukar ButiQ

- realizare si implementare strategii si campanii comerciale 

- intretinere imagine online si offline a Mesteshukar ButiQ

- imbunatatire modalitate de impachetar si etichetare e a produselor

- organizare de evenimente si campanii de lansare produse

- texte de promovare produse si mestesugari

- content digital pe website si facebook (articole, poze etc)

 

Asadar, asteptam cu drag si nerabdare un semn, o intrebare, un CV, orice vi se potriveste. 

Fie ca iti doresti sa faci din Mesteshukar ButiQ actvitatea ta exclusiva sau ca vrei lucrezi cu noi in paralel cu alte proiecte, fie ca esti in Bucuresti sau in Cluj, toata lumea vrea sa stie cine va fi noul Marketing Manager Mesteshukar ButiQ.

 

andrei@mbq.ro | team@mbq.ro

www.mbq.ro

https://www.facebook.com/MesteshukarButiQ/

More Posts

0 comments

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing

Search our store