25 de cadouri mestesugite pentru tine de Mesteshukar ButiQ

Posted on 07 December 2015

Colectiile de produse Mesteshukar ButiQ sarbatoresc primul Craciun in magazinul concept din strada Edgar Quinet, nr 7. Si pentru ca suntem iubitori de frumos, de produse lucrate manual, ne-am gandit sa mesterim un brad original.

Pentru Mesteshukar ButiQ, bradul din acest an este despre design si imaginatie, o reinterpretare creativa a elementelor pe care le asociem in mod traditional cu iarna si ideea de confort in aceasta perioada.

Asa ca am apelat la Sanziana Pop, designer de vitrine si posesoarea blogului de design visuell.ro, un spatiu in care se regasesc cat mai multi oameni in cautare de frumos si idei. Pe visuell.ro Sanziana Pop armonizeaza perfect experienta vasta a jurnalistului si creativitatea designerului.

MBQ: Sanziana, povesteste-ne un pic despre bradul tau.

SP: Iubesc Craciunul si, da, ma entuziasmeaza aceasta perioada din an la fel de tare ca in copilarie. Iar Craciun fara brad nu exista in acceptiunea mea ... In bradul gandit pentru vitrina magazinului Mesteshukar ButiQ am incercat sa impletesc mai toate elementele care ma fac sa vibrez: Craciunul, bradul, materialele naturale (lana, nuci, covrigi) si cadourile.

MBQ: Cum de te-ai gandit la brad imbracat intr-un mare pulover de lana cu multe buzunare?

SP: Cand ma gandesc la "lana" ma invaluie o stare de bine si incep sa mi se perinde prin fata ochilor tot felul de imagini relaxante, de iarna: o patura pe picioare, o soba cu lemne trosnind, miros de scortisoara... Un brad cu " haina de lana" si buzunare cu cate un cadou pentru fiecare zi din Decembrie pana la sosirea Craciunului face parte din povestea mea de iarna.

MBQ: Miercuri seara, pe 9 decembrie, vizitatorii magazinului MBQ vor gasi in cele 25 de buzunare ale bradului nostru selectia ta personala de cadouri de Craciun. Povesteste-ne un pic despre alegerile tale.

SP: Sunt obiecte pe care le-as face cadou celor mai dragi prieteni si pe care m-as bucura din suflet sa le primesc oricand. Nu doar de Craciun J. Cine doreste sa descopere selectia mea personala de cadouri este asteptat miercuri seara, in magazinul din Edgar Quinet nr. 7, la ora 18.00.

More Posts

0 comments

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing

Search our store